«Μια ανθρωπότητα που δεν βρίσκει τον τρόπο να ξαναφτιάξει τον κόσμο γύρω της, βρίσκει τον τρόπο να γεράσει, και πολύ γρήγορα μάλιστα!» (O.Eλύτης)


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Συνέντευξη

Η πρώτη συνέντευξη του "Χαρταετού" στο http://www.ilioupolisonline.gr/
Σε κλίμα φιλικό και ζεστό μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του site Γρ. Σαϊτά, αποσαφηνίζοντας τον χαρακτήρα και τους στόχους της ομάδας μας. Δεν έχετε παρά να την διαβάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
ο προβληματισμός για τα κοινά χωρίς κομματικές παρωπίδες, αν και αυτονόητος, πολύ μας λείπει! Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα την ιδρυτική σας διακήρυξη και ιδιαίτερα τη συνέντευξή σας στο ilioupolisonline. Αν και γνωρίζω τον Χρήστο ως παλιό γείτονα και τις απόψεις του, κυρίως σχετικά με τον πολιτισμό, με τους υπόλοιπους δυστυχώς δεν γνωριζόμαστε. Επειδή είμαι πια εξαιρετικά επιφυλακτικός σχετικά με κάθε νέα κίνηση και τυχόν ανομολόγητες προθέσεις (σε τέτοιο σημείο μας έχουν οδηγήσει σήμερα οι κάθε λογής "ηγέτες"), τελώ εν αναμονή των ουσιαστικών σας παρεμβάσεων και των επιμέρους απόψεών σας. Σας ζητώ να μην διαψεύσετε τις προσδοκίες που έχετε ήδη δημιουργήσει. Έχω μεγάλη διάθεση να συμμετάσχω στα κοινά της πόλης, και ιδιαίτερα στα πολιτιστικά, χωρίς προθέσεις αυτοπροβολής - ανοιχτόμυαλους συμπολίτες αναζητώ. Επιφυλάσσομαι και προς το παρόν σας εύχομαι καλή συνέχεια.
Ένας υποψήφιος φίλος.

"ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ" είπε...

Φίλε ανώνυμε, ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Καλοδεχούμενες οι προσδοκίες και οι θετικές προθέσεις, όσο για τις επιφυλάξεις κατανοητές... Ελπίζουμε να σε πείσουμε.
(για την καθυστέρηση στην απάντηση ζητούμε την κατανόησή σου. Άπειροι γαρ... :)